Stress, burn-out & loopbaan coach lelystad

Willem Hellebrekers

Mijn naam is Willem Hellebrekers. Ik ben afgestudeerd aan het conservatorium van Rotterdam en werd altijd geplaagd door podiumangst. Het beïnvloedde mijn spel en het samenwerken met anderen. Met lesgeven ontdekte ik dat veel van mijn leerlingen ook die stress hadden.

Een collega bracht mij in contact met de Alexander Techniek. Deze techniek leerde me dat ondoelmatige en onbewuste spanningspatronen ervoor kunnen zorgen dat de balans in mijn lichaam verstoord raakt. Alexander Techniek maakte me bewuster van mijn denken, motoriek en emoties.

Deze techniek was voor mij een absolute eye opener en ontdekking van mijzelf. Het gaf mij rust, mijn spel werd beter en ik werd niet meer geplaagd door podiumangst. Dit motiveerde mij deze ervaring ook door te geven aan anderen. Ik raakte zo bevlogen dat ik ook stress en burn-out coach werd.

 

  • Ik ben afgestudeerd aan de ATCA (Alexander Technique Centre Amsterdam) en de Academie voor coaching en counseling.
  • Tevens ben ik voorzitter van de Nevlat, de beroepsvereniging van Alexander Techniek Nederland. In 2019 ben ik afgestudeerd als stress en burn-out coach en in 2020 als loopbaan coach. Beide bij de Academie voor coaching en counseling.
  • Sinds 2022 ben ik ook IEMT therapeut.
Willem Hellebrekers stress burn out en loopbaan coaching lelystad staand 400

Artikelen

Mijn Blog

Persoonlijke coaching, wat is het?

Persoonlijke coaching, wat is het?

Persoonlijke coaching Lelystad Persoonlijke ontwikkeling, het verstevigen van persoonlijke effectiviteit en spirituele coaching zijn allemaal gericht op het verbeteren van het welzijn en de prestaties van individuen, maar ze hebben verschillende focusgebieden en...

Lees meer
Wat is een burn-out?

Wat is een burn-out?

Burn-out behandeling Lelystad / Een burn-out is een ernstige vorm van werk of privé gerelateerde stress die geleid heeft tot fysieke, emotionele en mentale uitputting. Het kan moeilijk lijken om te herstellen van een burn-out, maar er zijn verschillende behandelingen...

Lees meer
Wat is Alexander Techniek? Hoe werkt het?

Wat is Alexander Techniek? Hoe werkt het?

Ben je overspannen, ervaar je stress of heb je een burn-out? Je bent welkom in mijn praktijk in Lelystad. De Alexander Techniek is een bewegingsleer over het (her)vinden van de natuurlijke balans en coördinatie. Ieder mens is van nature uitgerust met een verfijnd...

Lees meer