Mijn naam is Willem Hellebrekers. Ik ben afgestudeerd aan het conservatorium van Rotterdam en werd altijd geplaagd door podiumangst. Het beïnvloedde mijn spel en het samenwerken met anderen. Met lesgeven ontdekte ik dat veel van mijn leerlingen ook die stress hadden.

Een collega bracht mij in contact met de Alexander Techniek. Deze techniek leerde me dat ondoelmatige en onbewuste spanningspatronen ervoor kunnen zorgen dat de balans in mijn lichaam verstoord raakt. Alexander Techniek maakte me bewuster van mijn denken, motoriek en emoties.

Deze techniek was voor mij een absolute eye opener en ontdekking van mijzelf. Het gaf mij rust, mijn spel werd beter en ik werd niet meer geplaagd door podiumangst. Dit motiveerde mij deze ervaring ook door te geven aan anderen. Ik raakte zo bevlogen dat ik ook stress en burn-out coach werd.

Ik ben afgestudeerd aan de ATCA (Alexander Technique Centre Amsterdam) en de Academie voor coaching en counseling.

Ik sta ingeschreven bij Nevlat. De Nederlandse Vereniging van Leraren in de Alexander Techniek